Chat with us, powered by LiveChat
MOBILT MINILAGER
Mellomlagring - Flyttelagring - Hjemmelagring! Vi skreddersyr ditt ønske -> be om pris

1. Vi leverer

Med mobilt minilager kan vi levere en 33m3/20 fots container til ønsket adresse for kortere eller lengre perioder. Vi leverer i Oslo, Akerhus og Østfold.

2. Du laster

Du kan fylle lagringscotaineren i ditt eget tempo. Ønskes det flyttehjelp kan vi tilby dette gjennom vår samarbeidspartner Oslo og Follo Flytteservice.

3. Vi henter og lagrer

Vi henter lagringscontaineren etter avtale når den er fylt opp og kjører den til mellomlagring.

4. Vi leverer tilbake

Etter endt mellomlagring kan vi kjøre lagringscontainer til ønsket adresse. Se våre pakkedealer for mobilt minilager her.

Usikker på hva du får plass til i en 20 fots/33m3 lagringscontainer, se vår størrelseberegner her

- Enkleste og billigst lagerløsningen

Vi kan hente det mobile minilageret samme dag som vi leverer, eller så kan vi hente det etter kundes ønske. Når den er hentet kjører vi lageret til mellomlagring på en av våre avdelinger, eller rett til ny adresse. Vi leverer mobilt Minilager i Oslo, Akershus og Østfold.

Se video av hvordan lagerløsningen fungerer –>

Pakkedeal 1

kr 9990,-
  • Tilkjørt 33m3 container til ønsket adresse
  • Henting og kjøring til mellomlagring på en av våre avdelinger
  • Ink. én måned mellomlagring, deretter ordinær månedsleie
  • Kjøring og levering til ny adresse
  • Henting av container når den er tømt

Pakkedeal 2

kr 5990,-
  • Tilkjørt 33m3 container til ønsket adresse
  • Henting og kjøring til mellomlagring på en av våre avdelinger
  • Ink. én måned mellomlagring, deretter ordinær månedsleie

Slik fungerer mobilt minilager

Med vår mobile lagerløsning leverer vi en 20 fots lagringscontainer hjem til din hjemmeadresse og setter den så nære vi kan ønsket plass i forhold til der du ønsker å laste i fra. Vi leverer containeren og kommer tilbake når den er klar til å hentes for mellomlagring. Lagringscontainer kjøres til nærmeste mellomlagringsavdeling. Noen bruker kun noen timer på lastingen, mens andre ønsker gjerne en uke eller 2. Dette er helt opp til kunden selv. Våre lagringscontainere er helt nye med ventilasjon og gir en bra lufting under lagringsperioden. Den er ikke isolert, men vår erfaring etter mange år i bransjen er at dette er en trygg måte å lagre på. Vi kan levere lagringscontaineren på dagen og ønsker du hjelp til flyttingen så kan vi også tilby bærehjelp gjennom våre samarbeidspartnere. Se hva du kan få plass til i en 20 fots lagringscontainer her.

 Ønsker du flyttehjelp?

Vi kan tilby flyttehjelp gjennom vår samarbeidspartner Oslo og Follo flytteservice. Ta kontakt for priser og muligheter.