Chat with us, powered by LiveChat
Avdelinger

Bra Minilager Drive in etablerer flere nye lagerlokasjoner i 2019. Avdeling Nesodden, Ellingsrud, Vinterbro og Moss er i dag etablert og er døgnåpne avdelinger.  I tillegg er vi i dialog med flere eiendomsaktører om attraktive tomter regulert for dette formålet. Kjenner du til noen eller vet om noen tomter som kan passe til dette formålet så ikke nøl med å ta kontakt.

Oslo-Ellingsrud Minilager

Oslo området:

Avdelingen på Ellingsrud ligger sentralt langs E6 like nord for IKEA Furuset, GPS adresse til avdelingen er Skansen Terrasse 7, 1062 Oslo. Man kjører av E6 mot Ellingsrud Vest og avdelingen ligger ved siden av Rema 1000 på Skansen.

 

Rygge-Moss Minilager

Moss området:

Avdelingen i Moss ligger sentralt ikke langt fra E6, GPS adresse til avdelingen er Larkollveien 4, 1570 Dilling. Man kjører av E6 mot Larkollen som er avkjøringen rett etter Moss. Avdelingen ligger like ved Rygge  ungdomsskole og rådhus.

 

Nesodden Minilager

Nesodden området:

Avdelingen på Nesodden ligger på Søndre Grøstad Gård ca. 1 km inn på Nesoddlandet når man kommer fra Frogn. Avstanden fra Nesset er 11 km. GPS adressen til avdelingen er Grøstadveien 21, 1459 Nesodden.

Vinterbro Minilager

Vinterbro området: 

Avdeling Vinterbro ligger sentralt på Nesset. Avdelingen vil være et sentralt punkt for de som bor i Ås, Ski, Nesodden og Frogn. Avdelingen ligger ca. en km syd for Vinterbrosenteret. GPS adressen til avdelingen er: Kjernesveien 2, 1407 Vinterbro.