Slik fungerer det

Med vår drive in løsning kan du kjøre helt inntil døra på lageret

Slik fungerer drive in lagerløsning

1. Finn din avdeling

Bra Minilager har utleie av lagercontainere over hele Østlandet. Finn avdelingen som passer deg best: Velg avdeling

2. Bestilling

Du reserverer lagercontainer enkelt ved å fylle ut vårt bestillingskjema. Våre avdelinger er døgnåpne.

3. Betaling

Etter at du har fylt ut bestillingskjemaet, blir du bedt om å legge inn ditt betalingskort og betale. 

 

4. Tilgang

Etter gjennomført bestilling, vil du vil motta en epost med bekreftelse på ditt leieforhold med informasjon om tilgang til ditt lager.  

Hvorfor velge Bra minilager?

  • Videoovervåkning 24/7
  • Lagring for private og bedrifter
  • Nye lagercontainere med luftsirkulasjon
  • Rask tilgang til lager
  • Mulighet til å kjøre helt inntil lagerdøra
  • Gratis utlån av hengelås med nøkler
  • Døgnåpne avdelinger

Hva er drive-in minilager?

Med vår praktiske drive-in løsning tilbyr vi utleie av lagringscontainere ved våre lageravdelinger. Med muligheten til å kjøre direkte frem til containeren, forenkler vi lasting og lossing av møbler og varer, og gjør det til en rask og problemfri prosess. Våre lageravdelinger har god tilgjengelighet, noe som gjør det enkelt for kjøretøy i alle størrelser å nå frem til sin lagercontainer. Hos oss kan du få tilgang til lagringsplassen samme dag som du bestiller, slik at du kan komme i gang med lagringen umiddelbart, hvis det er ønskelig.

For å starte din bestilling må du først fylle ut vårt bestillingsskjema. Her velger du lagercontainer størrelse, lokasjon og innflytnings dato. Til slutt legger du inn ditt betalingskort. Etter at du har lagt inn betalingsinformasjonen din, vil du motta en epost med bekreftelse på ditt leieforhold med informasjon om tilgang til din container. Når du ankommer din lagringscontianer, vil du oppdage en hengelås med nøkkel plassert på gulvet inne i containeren. Denne låsen er kun til utlån. Ved leieperiodens slutt, legges låsen tilbake på samme måte som du fant den, med nøklene i låsen, og dørene lukkes som normalt.

PRIVATLAGRING

Privatlagring

Dette er en god måte for privathusholdninger å benytte som et eksternt lager for de som har lite med lagringsmuligheter hjemme.

Bedriftslagring

Dette er en optimal løsning for enkeltmannsforetak og mindre bedrifter å ha et eksternt lager hvor man får plass til det aller meste.