Ofte stilte spørsmål og svar

Ja, lagrene er helt tørre og tette. På denne måten kommer det ikke støv eller andre fragmenter inn.

Ja, det er god luftsirkulasjon der via lufteventiler slik at det holder seg tørt og man unngår fuktighet. Av den grunn kan man lagre det aller meste i containerne.

Første gangen du ankommer lagringscontaineren vil det ligge en nøkkel med lås inni som er til utlån under din leieperiode. Det er ingen ekstra kostnader for denne. For best sikkerhet burde man låse på midten av lageret (i selve låsehette), eller på høyre dør.

Når man sier opp så løper oppsigelsen til slutten av neste måned, hvis man da ikke har krysset at for eksakt utflytningsdato i bestillingsskjemaet.

Hos oss er både lagringscontaineren og hengelåsen forsikringsgodkjent. Vanligvis vil forsikring av lageret gå under innbo forsikring, men det kan være lurt å høre med ditt forsikringsselskap for å være sikker.

Man bestiller lager ved å fylle ut bestillingsskjema, krysser av for størrelse, avdeling og varighet. Du vil straks få en mail med informasjon og lagringsnummer. Når du ankommer avdelingen kan du kjøre helt opp til containeren og lagre det som skal lagres.

 

Det blir forskuddsfakturert med forfall rundt månedsstart og faktura blir da sendt ut ca den 20. hver måned, fortrinnsvis på mail.

Vi har døgnåpent.

Det vil være mulighet å få lager samme dag som du bestiller.

 

Containeren har to dører som kan åpnes helt opp. Du åpner døra enkelt ved å starte med høyre dør og vri 90 grader og trekke ut.

Hengelås med nøkkler vil ligge klart på gulvet inni containeren når du ankommer lageret ditt. Den er til utlån gjennom leieperioden og koster ingenting ekstra. Når leieperioden er over legges hengelåsen tilbake på gulvet og døren lukkes som normalt.

 

Flytende væsker burde ikke lagres.