Bedriftslagring

Bedriftslagring er en optimal løsning for enkeltmannsforetak og mindre bedrifter å ha et eksternt lager hvor man får plass til det aller meste.

Hvorfor ha bedriftslageret ditt hos hos?

Et enkeltmannsforetak kan ha kontoret hjemme og lagret i containeren og i sum er dette et veldig rimelig alternativ i forhold til mye annet. Vi ser også at enkelte bedrifter benytter containere for mottak av varer før videredistribusjon.

Det er da viktig at leverandører blir tatt i mot på en ryddig måte slik at varene ikke blir stående på plassen i veien for annen ferdsel. I slike tilfeller kan det være praktisk med hyller i containeren, men husk at det ikke er anledning til å montere hyller permanent i en container. De kan gjerne stå frittstående, men kan ikke monteres fast i veggen.

Lager for mindre håndverksbedrifter

Vår lagerløsning er svært populær blandt mindre håndverksbedrifter. Med denne løsningen har bedrifter tilgang til lageret døgnet rundt og kan oppbevare utstyr som for eksempel verktøy og annet materiell. Vi ser at det veldig ofte er praktisk for enkeltmannsforetak og mindre bedrifter å ha lageret eksternt for å slippe å blande arbeidsrelaterte ting med hus og hjem, spesielt hvis man er flere ansatte.

Spesielt elektrikere, rørleggere og snekkere har vi god erfaring med, og mange slike håndverksbedrifter leier lager av oss idag.

Dersom du er usikker på hvilken lagerstørrelse du trenger kan du se på vår størrelsesberegner her for å se hva du kan få plass til. Hos oss løper leieperiodene for 30 dager av gangen